Cuzco











Hali mindenki!



Tök jó, hogy ennyien írnak Comentet! Jippie!




Ja, még mindig jól vagyok itt Cuzcoban, két napig fizettem egy Hospedajet, most meg mar Daniel haverjának a házaban a vendégszobában alszom, ami annyibol jo, hogy megismerek egy igazi Cuskeno csaladot (Ebéd elött: "Gracias Dios para los alimentos, y para la presencia de nuestra invitada y amiga...") és ugyanabbol az okbol rossz is: ("Nosotros somos una familia, tenemos que estar, y tu eres parte ahora, entoces bajan, pasan tiempo aca con nosotros... y vuelven antes de las 10!" ;)) Na ja, de tök vicces itt a local emberekkel rohangálni. Tegnap megnéztünk egy par Inca-ruinat a varos közelében, ma meg elbiciglizünk egy másik helyre... ha minden igaz holnap meg elmegyek auf eigene Faust Machu Picchura, mert Marciék (akiket kicsit elhanyagoltam :( ) ma reggel indultak, és Danielek csak szombaton akarnak menni, ami azt jelenti, hogy 23.-an érünk csak vissza, és pont 24.-ét fogom egy buszban tölteni Copacabana felé....amire nincs kedvem. Szóval, nem tom még...




Ja, és tegnap egy annyira jò helyen ebédeltünk egy kicsit tul sok Mariscost hogy egész este görcsölt a hasam ;)




Comments

Anonymous said…
szia kati!!!wihaa!de jo hogy annyira elvezed mindent!tudom, mindig ugyan azt mondom neked, de szerintem csak irigyelek es azert mindig annyira orulok neked! =) Es hol fogo tolteni az unnepeket?cuzcoban?kikkel?
En most nem sokara elkezdem pakolni, mert anyukammal elkoltozunk (ott ahola kis kulon szobam van). Azon kivul, nincs semmi erdekesebb meselni valom, csak annyi hogy k--- meleg van!mar alig varom a jo MOi telet! hehe =)
Na!kuldok neked sok sok puszit!vigyazz magadra!
Nati.

Popular posts from this blog

Berlin ... Elsö fejezet: "Hogy kerültem ide?"

Erik Truffaz

Wochenrückblick 4