Városi Aki Buenos Aires

Hali mindenki,

Már megint egy tök jó hétvége volt:
A Körs (az "öreg vezetök") azaz a sok cserkészszülö minden évben szervez mindenkinek, k.cs, cs, és vezetöknek egy városi Akit Buenos Aires különözö részén. Az tök jó, mert az összes s.t. is mehet mint tag, es lehet hülyéskedni, és nem kell semmit sem szervezni!


Szombat délben a ZIK (Zrinyi kör) ami az itteni magyar iskola, után indultunk. Busz, vonat, kathedrálisok, múzeumok, kérdések, kérdések, játékok, egy gyönyörü természetvédelmi park,
egy kicsit túl kevés idö mindenre. Aztán este buszal elvittek egy házhoz, valamelyik cserkészcsaládnak egy kertjében sátraztunk és tábortüzeztünk. Aztán meg szabad foglalkozás ;)
Szóval nagyon laza volt. Meg olyan jó érzés itt lenni a villág másik végén és olyan othon érezni magamat mint Kastliban.
Ami még tök jó, hogy itt azért több vezetökoru ember van (Mi lányok 20 éven felül voltunk 6-an, a fiu vezetöörs meg 10-en, mondjuk incl. Kopp Bot és egy Gábor amcsibol) Lehet az is hogy ilyen akciókra jönnek csak el ezek a vezetök. De mind1. Mindenféleképpen baromi jó volt. Gitár, ének, tüz. Volles program.
Nem sokat aludtam, azért nem is írok most többet. irjatok ti!
Sok sok Puszi!
KATI

Comments

Popular posts from this blog

Berlin ... Elsö fejezet: "Hogy kerültem ide?"

Erik Truffaz

Wochenrückblick 4