Iquique



Kicsit so volt az utazás, egy éjszaka a buszon Cusco-Arequipa, egy nap logás ebben a szép városban, este tovább: Tacna-ig, a Chile-i határhoz, onnan reggel 4-kor tovább Taxiban Aricaba, a Chilei oldalon, ott talalkoztam a növel, lent a képen, mindjárt rábeszéltek, hogy menyek tovabb Iquique-ig, hogy ott szebb a strand sátrazni. Aztán a végén nem mentem sátrazni, elöször a nagymamánál hivtak meg ebédelni, aztán hozzá, tusolni, a cuccomat kimosni... elbüvöl ez a barátságosság! Nem is ismernek, és befogadnak ennyire! Egy szépet fogok aludni ma, és holnap nekiállni a 24-órás útnak Santiago de Chile-be. Bárcsak tudnék maradni itt még egy pár napot...

Comments

Anonymous said…
wow...de szépek kepek.. =) meg jo elmenyek is... aztan az unokaid azok a sok meseket, ahol a "nagymama", szoval te, egy felelmetes utat lesetalt 6 oran keresztul... az nem semmi..
Na, remelem ma jol kipihensz magad. Szoval holnap mar santiagoba indulsz?remelem tetszik...
sok puszi neked!
es vigyazz magadra kis lanyom! ;)

nati.
Anonymous said…
Edes Csillagom, köszönöm az Eletnek, hogy ilyen jol banik Veled...azt hiszem, az ott inkabb az en vilagom lenne, mint ez itt....igaz, most nagyon leszontyolodtam, de majd jobb is lesz...Mindenesetre jo lesz majd, ha visszajössz es lesz kivel megbeszeljek csaladi dolgokat. Holnap megyek Marcsival Pestre, ha igaz, 15.-en vissza, ez meg a jövö zeneje...Drukkolj kerem, hogy megkapjuk a projektet!
Irto remelem, hogy jol odaersz a taborba, s meg kialszod Magad elötte - tapasztalat szerint ott nem annyira ez a fö szempont ;-)
Jo utat, Isten aldjon, s majd irj megint ilyen szep kepeket!
Pusziözön M

Popular posts from this blog

Berlin ... Elsö fejezet: "Hogy kerültem ide?"

Erik Truffaz

Wochenrückblick 4